Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:100427 in /home/u20175p16778/domains/interieur-stijlen.nl/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987
Zonwering: trends in 2019 – Interieur Stijlen

Zonwering: trends in 2019

De zomer is weer op zijn hoogtepunt, wat betekent dat we onszelf en onze woning weer moeten gaan voorbereiden op de warme dagen. De rolluiken, screens, markiezen & andere buitenzonwering verdienen dus weer een opknapbeurt. Om ook uw zonwering weer volledig voor te bereiden op de zomer hebben we de belangrijkste trends voor 2018 voor u op een rijtje gezet.

Buiten zonwering trends dit jaar!

In 2019  zijn er weer veel ontwikkelingen binnen de branche van buitenzonwering. De ontwikkelingen zijn, net als in veel andere branches, voornamelijk gericht op duurzaamheid. We hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

Isolerende zonwering

De invloed van duurzaamheid is in Nederland groot. Steeds meer huishoudens draaien op ‘groene’ stroom & elektrische auto’s worden steeds populairder. Ook zonwering hoort hierbij. Daarom zal de focus de komende jaren liggen op een betere isolatie van zonwering, zodat er minder warmte verloren gaat en de verwarming minder lang aan hoeft te staan. Goede, decoratieve Rolluiken spelen hier een centrale rol in!

Natuurlijke zonwering

Daarnaast speelt in 2019 natuurlijke zonwering een grote rol. Denk aan beplanting om het zonlicht af te houden. wat betekent dit? Dit zijn bijvoorbeeld extra bomen of een pergula met dikke beplanting. Het vereist iets meer onderhoud, maar is daarentegen veel stijlvoller en milieuvriendelijker dan normale zonwering. Ook groene dekbedekking op platte daken is een maatregel dat veelal gerelateerd is en gecombineerd wordt aangeschaft!

Zonwering op zonne-energie

De nieuwste innovatie op gebied van zonwering is de zonwering op zonne-energie. Er bestaan tegenwoordig toepassingen van zonwering, waarbij zonnepanelen aangesloten worden op de accu van de zonwering. Daarnaast kunnen zonnepanelen zelf natuurlijk ook dienen als zonwering.

Op zoek naar maatwerk Zonwering?

Kijk dan eens rond op verschillende aanbieders. Er kan veel verschil zijn in de beschikbare partijen in de markt. Zo is Palszonwering een centraal geleden specialist in zonwering en raamdecoratie.