Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:100427 in /home/u20175p16778/domains/interieur-stijlen.nl/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987
Verkoop je woning voor méér met een vastgoedstylist – Interieur Stijlen

Verkoop je woning voor méér met een vastgoedstylist

Zitten jullie in het midden van het verkopen van je huis? Lukt het nog niet helemaal om de juiste uitstraling te krijgen? Met de hulp van een slimme verkoopstylist verkoop je jouw huis tegen een hogere waarde!

Een verkoop of vastgoedstilist stelt zich ten doel te koop staande huizen professioneel te restylen zodat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht, en dat tegen de best mogelijke prijs! Verkoopstyling is daarom ook wel bekend onder de naam vastgoedstyling.

Aan de vastgoedstilist de taak om woningen die te koop staan of in de verkoop gaan op professionele wijze verkoopklaar te maken. Particuliere huizenverkopers zijn vaak emotioneel betrokken bij de inrichting van hun huis. Het merendeel van de potentiële kopers lukt het vaak niet door de “eigen” inrichting van de huidige bewoners heen te kijken en zal daarom minder bieden. Of nog erger, zelfs helemaal afhaken.

Daarnaast begint de zoektocht naar een huis tegenwoordig vaak op het internet. Het is van groot belang dat een goed gepresenteerde woning op een snel medium als internet direct een perfecte eerste indruk maakt.

Jouw woning ook verkoopklaar maken?

Atelier Roger zorgt als vastgoedstylist in Tilburg (Regio) ervoor dat te koop staande woningen worden gedepersonaliseerd/geneutraliseerd. Hiermee wordt de woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk gemaakt. Hierbij wordt naar het huis, de tuin en naar het onderhoud van beide gekeken.

Het ‘restylen’ van een huis heeft dus in principe niets te maken met woontrends of met binnenhuisarchitectuur, maar puur met het herstructureren van de inrichting van een huis. Verkoopstyling betreft in tegenstelling tot binnenhuisarchitectuur, een tijdelijke dienst.

Meer weten over verkoop of vastgoedstyling?

Bij interieur-stijlen blijven we graag op de hoogte van deze onderwerpen en zorgen dus steeds voor nieuwe inspiratie en tips op dit gebied. Meer weten? Stuur ons gerust een berichtje via contact!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met: https://www.atelierroger.nl